ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ HACCP
ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ
6 / 6 / 2022, 17:30 - 20:00
7 / 6 / 2022, 17:30 - 20:00
Διαδικτυακό Σεμινάριο
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ HACCP
8 / 6 / 2022, 17:30 - 20:00
Διαδικτυακό Σεμινάριο
ΝΕΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
15 / 6 / 2022, 18:00 - 20:30
16 / 6 / 2022, 18:00 - 20:30
Διαδικτυακό Σεμινάριο
Περιγραφή Σεμιναρίου
Σκοπός του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σε θέματα στοιχειώδους υγιεινής των τροφίμων, στην εφαρμογή του προτύπου ISO 22000:2018, και στο Σύστημα HACCP έτσι ώστε οι συμμετέχοντες κατά την εξάσκηση των καθηκόντων τους να διασφαλίζουν την ασφάλεια των τροφίμων από όποια θέση και αν βρίσκονται.
Σε ποιους απευθύνεται
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε άτομο μιας επιχείρησης τροφίμων (παραγωγή, διανομή, μεταποίηση, συσκευασία, αποθήκευση, πώληση) που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα. Απευθύνεται ακόμη σε στελέχη εταιριών που σχετίζονται με την τροφική αλυσίδα καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εργαστεί στον κλάδο των τροφίμων.
Θεματολογία
Οφέλη για τους συμμετέχοντες
Οι συμμετέχοντες μέσα από τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο «Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων – Βασικές Αρχές HACCP» θα είναι σε θέση:
- Να γνωρίζουν τις κατηγορίες των κινδύνων που σχετίζονται με τα τρόφιμα.
- Να κατανοήσουν βαθύτερα θεμελιώδεις έννοιες σχετικά με την ασφάλεια, και την υγιεινή των τροφίμων.
- Να αποκτήσουν βασικές γνώσεις σχετικά με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO 2200:2018 και το Σύστημα HACCP.
- Να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή εσωτερικής επιθεώρησης στο πλαίσιο εφαρμογής ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.
Πληροφορίες
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση). Το κόστος ανέρχεται στα 75€ ανά συμμετέχοντα.
Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λάβετε ενημέρωση σχετικά με τη σύνδεσή σας για την online παρακολούθηση. Οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας (email).
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας (email) που έχουν δηλώσει βεβαίωση παρακολούθησης.
Εισηγήτρια
ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ
€120
- Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, 17:30 - 20:00
- Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, 17:30 - 20:00
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ HACCP
€75
- Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, 17:30 - 20:00
ΝΕΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
€120
- Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, 18:00 - 20:30
- Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, 18:00 - 20:30