ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες
ΣΚΟΠΟΣ: Αποδοτική Λειτουργία Διαφορετικών Τύπων Εστιατορίων, σύμφωνα με τις ανάγκες της Ξενοδοχειακής Μονάδας
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- Είδη εστιατορίων & Λειτουργία τους
- Αρμοδιότητες – καθήκοντα, θέσεις εργασίας προσωπικού
- Κύριοι & βοηθητικοί χώροι εστιατορίων - εξοπλισμός
- Βασικά στάδια τραπεζοκομίας
- Γεύματα εστιατορίου και τρόπος παρουσίασης τους
- Είδη και τρόποι σερβιρίσματος
- Ποτά και οίνοι
- Υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών
- Up-selling στα επισιτιστικά τμήματα
- Χειρισμός παραπόνων
- Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας προσωπικού
- Τα έντυπα σε ένα εστιατόριο
- Case Studies με πραγματικά δεδομένα των συμμετεχόντων