ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες
ΣΚΟΠΟΣ: Αποδοτική Λειτουργία του τμήματος Οροφοκομίας Ξενοδοχειακής Μονάδας
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- Βασικές λειτουργίες του τμήματος housekeeping και η σύνδεση του με τα υπόλοιπα τμήματα
- Τμήματα Housekeeping και η λειτουργία τους
- Αρμοδιότητες – καθήκοντα, θέσεις εργασίας προσωπικού
- Διαχείριση και έλεγχος on-going διαδικασιών λειτουργίας
- Διαχείριση υλικών και αναλώσιμων υλών
- Έντυπα διαχείρισης τμήματος οροφοκομίας και καθαριότητας
- Επαφή – επικοινωνία με τους πελάτες του ξενοδοχείου
- Case Studies με πραγματικά δεδομένα των συμμετεχόντων