fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στόχος για τον ΣΔΙΠΕ η χρηματοδότηση των υποδομών των Ιαματικών Πηγών με το ΕΣΠΑ

dsathina2Συνεργασία του Υπ. Τουρισμού με το Υπ. Οικονομικών πάνω στο θέμα της έκδοσης πρόσκλησης για τους Δήμους με στόχο την χρηματοδότηση των υποδομών των Ιαματικών πηγών μέσα από το ΕΣΠΑ και με τελικό αποτέλεσμα τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων Ιαματικών πηγών και την αναβάθμιση του Τουρισμού Υγείας στην χώρα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, συνεδρίασε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ. Στο ΔΣ συμμετείχε η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ΣΔΙΠΕ από όλη την Ελλάδα. Ακόμη συμμετείχαν η κ.Ευγενία Φωτονιάτα Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π του ΕΤΠΑ και ΤΣ, ο κ. Γιώργος Τζιάλλας Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, το μέλος του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ κ. Κλεόβουλος Αλεξιάδης και ο κ. Νίκος Κελαϊδίτης Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στη σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Δήμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας