fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμμετοχή στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού


Η Alpha Plan Consultants συμμετείχε ως υποστηρικτής στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού με τίτλο «Βόρεια Ελλάδα – 365 Ημέρες Τουρισμός» που συνδιοργανώθηκε από τα 5 διμερή επιμελητήρια (ελληνομερικάνικο, ελληνοβρετανικο, ελληνοιταλικό, ελληνογαλλικό και ελληνογερμανικό) καθώς και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας. Το Συνέδριο έλαβε χώρα την 1η Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Μεγάλου Μουσικής Θεσσαλονίκης (αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ) με στόχο την αποτύπωση των τάσεων της παγκόσμιας αγοράς τουρισμού και την ενημέρωση των εγχώριων οργανισμών και εταιρειών προκειμένου να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες του σύγχρονου τουρίστα.

Η Alpha Plan Consultants ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς προέβη μέσω της παρουσίας της στην ενημέρωση των συμμετεχόντων αναφορικά με τις ενεργές επιδοτήσεις ΕΣΠΑ στο χώρο του τουρισμού αλλά και τις νέες κατατάξεις αστεριών / κλειδιών των εγκαταστάσεων των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων αντίστοιχα.

synedrio tourismou IMG 2171